Cargo‎ > ‎Articole Cargo‎ > ‎

ANVELOPE: Nokian Tyres lansează Hakka Truck Steer

postat 31 iul. 2017, 02:18 de Utilizator necunoscut   [ actualizat la 31 iul. 2017, 02:18 ]
Producătorul finlandez a completat gama de anvelope Nokian Hakka Truck cu noul model premium all-season Nokian Hakka Truck Steer, cerut pe piață încă de la lansarea gamei Nokian Hakka Truck Drive.

Prin modelul Nokian Hakka Truck Steer, Nokian Tyres și-a propus să creeze un set de caracteristici optimizat pentru toate condițiile meteorologice, pentru anvelope destinate roților de pe punțile directoare ale camioanelor. Rezultatul este un nou tip de anvelopă, caracterizată printr-o bună rezistență la uzură, rezistență la rulare scăzută, silențiozitate și aderență optimă, atât pe carosabil umed, cât și pe zăpadă.

”Modelul Nokian Hakka Truck Steer înglobeză un număr mare de tehnologii inovatoare. Una dintre acestea se referă la un nou tip de lamelă activatoare, denumită Oka (ghimpe în limba finlandeză) datorită formei ei”, a declarat Teppo Siltanen, Manager de produs, Nokian Heavy Tyres.

Drenarea eficientă este unul dintre factorii care îi conferă modelului Nokian Hakka Steer o bună aderență. ”Anvelopa prezintă un profil all-weather de generație nouă, avizat 3PMSF. Pe aceste anvelope poți într-adevăr conta pe tot parcursul anului” a explicat Siltanen.

O altă caracteristică importantă a anvelopei Nokian Hakka Truck Steer este fiabilitatea la drum lung. ”În primul rând, banda de rulare mai lată și uzura uniformă a profilului acesteia permit o rulare îndelungată. De asemenea, ne-am propus să realizăm un mod inovator de a preveni pătrunderea pietrelor în anvelopă. Astfel că am dezvoltat un nou tip de blocuri de rezistență, amplasate pe pereții canelurilor, acestea determinând o mai mică susceptibilitate la deteriorarea cauzată de pietre a carcasei anvelopei”, a mai spus Teppo Siltanen.

Articolul complet în ediția din August a revistei Cargo&Bus