Cargo‎ > ‎Articole Cargo‎ > ‎

ANVELOPE: Seria Matador HR4, disponibilă în noi dimensiuni

postat 1 sept. 2016, 06:35 de Cargo Magazin   [ actualizat la 1 sept. 2016, 06:35 ]
Matador își extinde portofoliul de produse la categoria anvelope pentru camioane și autobuze, incluzând anvelopa F HR4 pentru puntea de direcție și anvelopa D HR4 pentru puntea motoare la dimensiunile 315/70 R22,5.

Ambele anvelope oferă o rezistență la rulare îmbunătățită semnificativ și un control optim la condus pe toate suprafețele de drum. Aceste anvelope constituie, totodată, o soluție eficientă din punct de vedere al costurilor pentru camioane și autobuze utilizate la transporturi regionale și pe autostrăzi.

După lansarea anvelopelor F HR 4 și D HR 4 la dimensiunile 315/80 R 22,5, care a avut loc anul trecut, Matador prezintă acum aceste modele de anvelope pentru puntea de direcție și pentru puntea motoare la dimensiunile 315/70 R22,5. Ambele anvelope oferă o durată îndelungată de viață și sunt special echipate pentru a oferi siguranță completă la condus. Noul compus optimizat folosit la calea de rulare și o tehnologie specială de realizare a canelurilor garantează tracțiune și manevrabilitate impresionante, chiar și pe suprafețe de drum ude.

Datorită superbelor sale performanțe de manevrabilitate, chiar și pe drumuri acoperite de zăpadă, anvelopa D HR 4 pentru puntea motoare este dotată cu simbolul Munte cu trei culmi și fulg de zăpadă (3PMSF). De asemenea, anvelopa F HR 4 pentru puntea de ...

Articolul complet în ediția de septembrie a revistei Cargo & Bus