Cargo‎ > ‎Articole Cargo‎ > ‎

CURIERAT: UPS extinde serviciul Worldwide Express Plus în mai multe orașe din România

postat 1 nov. 2016, 15:11 de Cargo Magazin   [ actualizat la 1 nov. 2016, 15:11 ]
UPS extinde serviciul de coletărie cu livrare dimineața devreme, UPS Worldwide Express PlusTM, în 28 de țări noi și anunță îmbunătățirea acoperirii în 25 de țări. Astfel, expeditorii pot ajunge la cele mai mari 20 de economii ale lumii mai devreme decât oricând înainte.

Companii din sectoare precum producție industrială, auto, sănătate și retail folosesc serviciul pentru expedieri în regim de urgență. UPS Express Plus garantează livrarea în următoarea zi lucrătoare calendaristică la ora 8 a.m., în funcție de destinație.

În cele 25 de țări în care serviciul a fost îmbunătățit, expedițiile pot ajunge la mai mulți clienți din centrele de afaceri. Serviciul nu acoperă doar orașele foarte mari. Prin noua extindere, serviciul este disponibil pentru încă 3.000 de adrese în Marea Britanie și 2.000 de adrese în Canada.


”Companiile care au nevoie de livrarea rapidă a unor piese de schimb pentru a-și continua activitatea și clienții din sectorul medical care expediază produse în regim de urgență se bazează pe rapiditatea și fiabilitatea serviciului. Odată cu această extindere, aria de acoperire cuprinde ...

Articolul complet în ediția de noiembrie a revistei Cargo&Bus