Cargo‎ > ‎Articole Cargo‎ > ‎

EVENIMENT: EVW Holding a organizat a 23-a ediție a caravanei DAF

postat 30 mai 2017, 04:35 de Cargo Magazin   [ actualizat la 30 mai 2017, 04:35 ]
Flota oficială demo de camioane a producătorului olandez DAF, aflată într-un circuit prin Europa, a făcut o demonstrație de forță în data de 9 mai, pe terenul celui mai complex autodrom din țară – Academia Titi Aur.

Evenimentul DAF Roadshow România, eveniment de tradiție pentru EVW Holding, este un reper în calendarul iubitorilor și utilizatorilor camioanelor DAF, cu o tradiție de 23 de ani. La ediția din acest an au participat peste 250 de parteneri ai EVW Holding: clienți tradiționali, potențiali clienți, furnizori, reprezentanți ai finanțatorilor, asigurătorilor și autorităților.

Pentru a marca încrederea de care se bucură camioanele DAF în rândul utilizatorilor și pentru a pune în valoare atât aspectul cât și fiabilitatea lor, a fost organizat un concurs de frumusețe pentru camioanele DAF, adresat clienților. Aceștia au fost invitați să aducă și să expună cele mai frumoase camioane DAF pe care le dețin, indiferent de vârstă și de domeniul de utilizare. Concursul a fost un real succes, clienții expunând camioane care s-au remarcat prin dotările suplimentare, aspect, numărul de kilometri parcurși și întreținerea ireproșabilă. La sfârșit, în urma votului publicului, au fost premiate primele trei locuri, cu vouchere pentru piese și accesori originale DAF și pachete de service.

Pe parcursul întregii zile, participanții la eveniment au fost entuziaști sa testeze vehiculele oficiale pregătite special de fabrică pentru DAF Roadshow 2016: XF 440 FT SpaceCab, CF 440 FA și CF 370 FAR. Cei prezenți au putut să le testeze pe circuit, simulând condițiile reale de exploatare. Astfel, pe circuitul de asfalt a fost disponibil un cap tractor cu semiremorcă, circuitul de macadam a arătat rezistența la exploatare în regim de șantier de construcții, iar zona de jaloane a pus în evidență manevrabilitatea modelului de distribuție.

Articolul complet în ediția din Iunie a revistei Cargo&Bus