Cargo‎ > ‎Articole Cargo‎ > ‎

EVENIMENT: Succes pentru Romanian Security Fair 2016

postat 2 nov. 2016, 01:40 de Cargo Magazin   [ actualizat la 2 nov. 2016, 01:40 ]
Romanian Security Fair 2016, cea de a patra ediţie a celui mai important eveniment al industriei de securitate din România, organizat de Asociația Română pentru Tehnică de Securitate (ARTS), a adunat de-a lungul celor trei zile de desfăşurare peste 3.000 de vizitatori.

Evenimentul a reunit, în cei 2.500 metri pătraţi de spaţiu expoziţional din cadrul ROMEXPO, 67 de companii din România şi de peste hotare, reprezentând vendori de soluţii, furnizori de servicii şi integratori de sisteme de securitate de înaltă tehnicitate.

Printre participanţii prezenţi cu standuri s-au aflat nu doar reprezentanţi ai mediului privat, ci şi instituţii ale statului cu atribuţii în domeniul asigurării ordinii publice, precum Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă şi Poliţia Capitalei. Explicând prezenţa Poliţiei Române în postura de expozant la Romanian Security Fair 2016, Ion Oraţiu Ruşeanu, director al Direcţiei de Ordine Publică din cadrul IGPR, a declarat: ”Poliţia este direct interesată de implementarea celor mai noi soluţii tehnice de securitate, care contribuie direct la diminuarea fenomenului infracţional. Este principalul motiv pentru care colaborarea dintre Poliţia Română şi ARTS a cunoscut o ...

Articolul complet în ediția de noiembrie a revistei Cargo&Bus