Cargo‎ > ‎Articole Cargo‎ > ‎

EXPOZIȚIE: DAF Trucks la IAA 2016

postat 2 oct. 2016, 09:32 de Cargo Magazin   [ actualizat la 2 oct. 2016, 09:32 ]
Tema centrală a standului DAF de la IAA 2016 a fost eficiența. Producătorul olandez a prezentat cu această ocazie sistemul de management al flotei DAF Connect, noi versiuni ale motoarelor PACCAR PX-5 și PX-7, dar și cele mai recente inovații din programul DAF Transport Efficiency.

DAF Connect este un sistem de management al flotei care le oferă operatorilor informații în timp real despre performanțele vehiculelor și șoferilor.

Aceștia pot vedea online date despre localizarea vehiculului, consumul de carburant sau utilizarea flotei. Afișajul poate fi configurat pentru a oferi rapoarte extinse despre consum, cu date prezente și din trecut și comparații între vehicule și șoferi.

Funcția Live Fleet View oferă informațiile necesare despre localizarea vehiculelor din flotă, pentru a plănui optim distanțele, rutele și timpii de conducere. Operatorii pot primi alerte definite cu deviațiile care apar în ce privește viteza, ruta, localizarea sau consumul de carburant și pot lua imediat măsuri pentru a remedia situația. DAF Connect optimizează disponibilitatea vehiculelor, reduce costurile operaționale și îmbunătățește eficiența logisticii. Sistemul le permite ...

Articolul complet în ediția de octombrie a revistei Cargo&Bus