Cargo‎ > ‎Articole Cargo‎ > ‎

EXPOZIȚIE: Goodyear lansează anvelopele cu rating A la rezistența la rulare

postat 2 oct. 2016, 08:57 de Cargo Magazin   [ actualizat la 2 oct. 2016, 08:57 ]
Goodyear a prezentat la salonul pentru vehicule comerciale de la Hanovra anvelopele de camion prototip Goodyear SUPER FUELMAX, dezvoltate pentru axa de direcție și pentru cea de tracțiune, care au ambele un rating A conform etichetei UE.

Anvelopele expuse cu această ocazie au fost SUPER FUELMAX S pentru puntea de direcție, în dimensiunea 385/55R22.5, și anvelopa SUPER FUELMAX D pentru puntea de tracțiune, în dimensiunea 315/70R22.5, și sunt o dezvoltare ulterioară a gamei de succes cu rezistență scăzută la rulare Goodyear FUELMAX.

La IAA, aceste anvelope au fost montate pe un cap tractor DAF XF 4x2 optimizat din punct de vedere al consumului de carburant.În plus față de ratingul de excepție A la rezistență la rulare, anvelopa pentru axa de tracțiune se califică pentru certificarea specifică anvelopelor de iarnă și poartă însemnele muntelui cu trei piscuri și fulgul de nea (3PMSF). Anvelopele prototip super eficiente din punct de vedere al consumului de carburant demonstrează angajamentul asumat de Goodyear pentru a dezvolta produse inovative care să reducă Costul Total de Deținere și Utilizare pentru flote.

”Noile anvelope prototip Goodyear SUPER FUELMAX ilustrează angajamentul nostru față de soluții de transport inovative. Eticheta europeană pentru anvelope acoperă doar trei criterii de performanță, dar, înainte de a le lansa pe piață, produsele noastre trebuie să respecte cerințele impuse de 50 de criterii diferite de performanță. Anvelopele SUPER FUELMAX cu rating A la rezistența la rulare demonstrează angajamentul nostru față de sarcina asumată de a dezvolta anvelope de camion care să ajute la realizarea de economii de carburant pentru clienții noștri în echilibru cu alte criterii importante de performanță”, a spus Benjamin Willot, Director Marketing Anvelope Comerciale la Goodyear Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Atât compusul benzii de rulare al anvelopei pentru axa de direcție, cât și cel al ...

Articolul complet în ediția de octombrie a revistei Cargo&Bus