Cargo‎ > ‎Articole Cargo‎ > ‎

EXPOZIȚIE: Iveco a lansat aplicația DAILY BUSINESS UP

postat 2 oct. 2016, 08:46 de Cargo Magazin   [ actualizat la 2 oct. 2016, 08:46 ]
La IAA 2016, Iveco a prezentat recent lansatul model Daily Euro 6, primul vehicul comercial ușor care transformă conectivitatea de la bord într-un adevărat instrument profesional, cu ajutorul aplicației revoluționare DAILY BUSINESS UP.

Cu această ocazie, Iveco a demonstrat și potențialul acestei platforme cu trei funcționalități care vor apărea ulterior: afișarea imaginilor de la o cameră pentru marșarier pe telefonul sau tableta șoferului, o cheie electronică de deschiderea a vehiculului cu ajutorul unui ceas inteligent și controlul basculantei de la distanță, prin intermediul unei tablete.

DAILY BUSINESS UP transformă smartphone-ul sau tableta șoferului într-o interfață de comunicare cu noul Daily, care devine astfel o stație mobilă de lucru. Aplicația poate acționa ca un asistent pentru șofer, cu sugestii în timp real pentru reducerea consumului de carburant oferite de sistemul Driving Style Evaluation (DSE). De asemenea, optimizează rutele pentru vehicule comerciale cu noua aplicație Sygic Professional Navigation. Aplicația oferă acces facil la informațiile despre vehicul printr-un manual de utilizare interactiv, iar în caz de nevoie face legătura directă cu serviciul de asistență rutieră non-stop Iveco Assistance Non Stop și poate contacta rețeaua de service Iveco. Noua aplicație oferă și o interfață pentru funcțiile media și ale telefonului.

Noua aplicație Iveco este un instrument util și proprietarilor de vehicule, acționând ca un asistent al afacerii. Managementul flotei este ușurat de funcțiile de programare, dispecerizare și ...

Articolul complet în ediția de octombrie a revistei Cargo&Bus