Cargo‎ > ‎Articole Cargo‎ > ‎

LANSARE: MAN PerformanceLine Edition

postat 2 nov. 2016, 02:48 de Cargo Magazin   [ actualizat la 2 nov. 2016, 02:48 ]
Vârful de gamă al seriei MAN TGX, cu motor de 640 CP, este acum disponibil și într-o ediție specială limitată la numai 100 de unități exclusiviste. Vehiculul se distinge clar de modelul standard prin folosirea unor nuanțe îndrăznețe de albastru la interior.

MAN PerformanceLine Edition combină numeroase elemente speciale de design interior și exterior pentru a produce un vehicul premium exclusivist. Ediția limitată este disponibilă doar cu motorul Euro 6 vârf de gamă ce dezvoltă 640 CP.

La exterior, vehiculul este echipat cu carcase de oglinzi și o grilă inferioră de protecție a radiatorului în eleganta nuanță antracit, care se potrivește perfect cu cele două nervuri orizontale din grila radiatorului, acoperite cu crom. Designul ediției speciale este întregit de un parasolar, două claxoane și plăcuțele cu logoul PerformanceLine de pe uși.


Interiorul seriei limitate este unul special, cu numeroase elemente care folosesc culoarea albastră. De exemplu, cusături contrastante de culoare albastră subliniază conturul volanului ...

Articolul complet în ediția de noiembrie a revistei Cargo&Bus