Cargo‎ > ‎Articole Cargo‎ > ‎

LANSARE: Noul Freightliner Cascadia

postat 2 oct. 2016, 09:29 de Cargo Magazin   [ actualizat la 2 oct. 2016, 09:29 ]
Daimler Trucks North America (DTNA) a prezentat luna trecută noul său vârf de gamă, Freightliner Cascadia, care se va vinde începând de anul viitor. Cu acest camion, Freightliner își propune să continue povestea de succes a modelelor predecesoare, Cascadia și Cascadia Evolution.

Rezultat al muncii de 5 ani a 800 de ingineri și a unor investiții de 300 de milioane de dolari, noul Cascadia setează noi standarde în ce privește conectivitatea, eficiența consumului și tehnologiile de siguranță.

”Noul Freightliner este cel mai conectat camion pe care l-am construit până acum. Astăzi avem peste 180.000 de camioane online în SUA și Canada, iar cu noul Cascadia acest număr va crește dramatic”, a declarat Wolfgang Bernhard, membru în consiliul Daimler AG responsabil pentru camioane și autobuze.

Când au dezvoltat noul Cascadia, inginerii și-au setat prioritatea de a obține o scădere importantă a consumului. Zecile de modificări aerodinamice și componentele trenului de rulare contribuie la creșterea eficienței cu până la 8%. Un alt beneficiu al noului Cascadia este trenul de...

Articolul complet în ediția de octombrie a revistei Cargo&Bus