Cargo‎ > ‎Articole Cargo‎ > ‎

LANSARE: O nouă generație de anvelope de iarnă on-road Dunlop

postat 2 oct. 2016, 09:04 de Cargo Magazin   [ actualizat la 2 oct. 2016, 09:05 ]
Noile anvelope de camion on-road Dunlop fac ca flotele să fie pregătite pentru provocările din trafic iarna. Anvelopele SP346 și SP446 oferă o mobilitate ridicată pe timp de iarnă în toate condițiile de drum.

Atât anvelopa pentru axa de direcție SP346, cât și anvelopa SP446 pentru axa de tracțiune, poartă inscripționat simbolul muntelui cu trei piscuri (3PMSF) și însemnul M+S. Aceasta înseamnă că ele respectă cele mai înalte cerințe europene pentru anvelope de camion de iarnă. Cu legi din ce în ce mai stricte privind anvelope de iarnă peste tot pe continent, aceste anvelope oferă o mobilitate ridicată în toate aplicațiile de transport on-road.

Respectarea cerințelor legale înseamnă deja câștigarea pe jumătate a luptei cu condițiile de iarnă. Abilitatea de a continua drumul în condiții provocatoare de drum, precum căderile subite de zăpadă, este esențială pentru orice companie de transport. Nu toate flotele doresc să își schimbe anvelopele atunci când se apropie iarna, în special dacă ele nu operează în zone în care condițiile de iarnă severă sunt ceva obișnuit. Anvelopele Dunlop SP346 și SP446 oferă ceea ce flotele au nevoie în această perioadă a anului: o mobilitate ridicată pe timp de iarnă.

”Nici unul din noi nu știe ce ne așteaptă în termeni de vreme când vine vorba despre iarnă, așa că este esențial să fii pregătit pentru toate posibilitățile. Camioanele care rămân blocate pentru că nu au anvelope corecte pot înregistra livrări eșuate și pierderea contractelor. Noile noastre anvelope de camion on-road Dunlop oferă o mobilitate ridicată în condiții de iarnă, astfel că riscul de a fi ...

Articolul complet în ediția de octombrie a revistei Cargo&Bus