Cargo‎ > ‎Articole Cargo‎ > ‎

LANSARE: Scania introduce noi motoare și cabina G

postat 30 iun. 2017, 02:52 de Cargo Magazin   [ actualizat la 30 iun. 2017, 02:52 ]
Scania G 370 Highline 4x2
Scania continuă seria de lansări începută anul trecut cu tot mai multe produse care sunt introduse treptat în producție. Astfel, clienții pot comanda acum o nouă generație de motoare robuste Scania în cinci cilindri, precum și primele variante ale noii cabine G.

Un număr de servicii și îmbunătățiri ale performanțelor au fost de asemenea introduse cu aceeași ocazie, ele având ca scop îmbunătățirea productivității și economia totală de operare pentru camioanele de distanțe lungi și forestiere.

”Scania are în anul 2017 un calendar de lansări mai aglomerat și decât cel din anul 2016, care a fost unul extrem de intens. Completăm rapid noile noastre game cu produse și servicii, astfel încât majoritatea clienților să își poată personaliza soluțiile de transport în jurul noii generații de camioane Scania, indiferent de aplicația la care este folosit camionul”, a declarat Alexander Vlaskamp, Senior Vice President, Sales & Marketing, Scania Trucks.

Anul trecut, Scania a avut cea mai mare lansare din istorie, temele comune fiind serviciile conectate, produsele pentru operațiuni pe distanțe lungi și sustenabilitate. Acum călătoria continuă cu introducerea mai multor variante și soluții, pe măsură ce începe producția. Până în prezent, Scania a prezentat doar o mică proporție din toate inovațiile aflate în așteptare și doar în Europa.

Noua serie G se alătură deja lansatelor cabine R și S. Cabinele G sunt disponibile în versiuni cu plafon jos, normal și înalt, inițial doar în format pentru dormit. Cabina versatilă este o soluție pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv cele pentru distribuție urbană, inter-urbană și multi-punct.

Articolul complet în ediția din Iulie a revistei Cargo&Bus