Cargo‎ > ‎Articole Cargo‎ > ‎

LA O CAFEA CU...

postat 2 oct. 2016, 08:54 de Cargo Magazin   [ actualizat la 2 oct. 2016, 08:55 ]
Echipa TSG euroShell: ”Viziunea noastră este de a fi un brand responsabil, transparent și puternic orientat către client”

Invitații noștri din această lună sunt membrii echipei TSG euroShell, care ne-au vorbit despre serviciile oferite transportatorilor români, despre unele ”trucuri” care pot aduce companiilor de transport economii de zeci de mii de euro, dar și despre viitorul spre care se îndreaptă activitatea de transport.

Cui se adresează produsele TSG euroShell?

Cardul euroShell este preferat de cei mai importantanți transportatori de marfă și de persoane din Romania! Acest lucru se întâmplă datorită produselor și serviciilor de cea mai bună calitate cu care i-am obișnuit pe partenerii noștri de-a lungul anilor, printre care putem enumera: cea mai mare rețea proprie de stații din Europa, peste 50 de ani de expertiză în industria cardurilor de carburanți, carburant de calitate superioară, taxe de drum și servicii de recuperare TVA sau accize precum și informarea rapidă privind noutățile de interes pentru domeniul în care activează clienții noștri.

Unde pot fi folosite cardurile euroShell?

Cardul Shell nu este doar un simplu card de carburant. Acest card încorporează toată gama de servicii de calitate superioară de care transportatorii au nevoie, începând cu acoperirea la nivel european pentru toate taxele de drum și continuând cu accesul la rețeaua de sțatii din Europa, ce însumează astăzi aproximativ 40.000 de stații din 35 de țări. În România există o acceptanță pentru cardurile Shell în rețeua SmartDiesel, rețea independentă ce are acum 22 de stații proprii special costruite pentru alimentările vehiculelor de mare tonaj și amplasate în imediata vecinătate a drumurilor principale de acces pentru acestea. Ne alegem foarte bine partenerii, pentru a garanta un nivel ridicat al calității carburantului, dar și a serviciilor adiacente de transport, cum sunt furnizorii aparatelor de taxare automată sau serviciilor de recuperare TVA.

Care este povestea noului logo al Transport Service Group?

Am căutat o idee care să fie memorabilă, vrem să rămână întipărită în mintea oamenilor, iar G-ul întors e altfel și subliniază orientarea noastră către client. Practic, găsim cele mai bune soluții pentru clienții noștri și pentru creșterea profitabilității lor. De peste 10 ani, am ales să fim de partea transportatorilor din România, să le fim adevărați parteneri, să le oferim un serviciu pe care să îl simtă superior, un serviciu care să se regăsească în productivitatea afacerilor lor. Să fim cu adevărat orientați către business-ul transportatorilor și să aducem valoare reală adăugată în afacerile lor.

Iar astăzi, am ales să transmitem și prin logo ceea ce ne diferențiază. Orientați către clienți. Orientat către tine. Aceasta este povestea TSG și povestea din spatele ...

Articolul complet în ediția de octombrie a revistei Cargo&Bus