Cargo‎ > ‎Articole Cargo‎ > ‎

LIVRARE: 101 de ”lei” MAN pentru Int. Transporte Popovici

postat 30 mai 2017, 04:47 de Cargo Magazin   [ actualizat la 30 mai 2017, 04:47 ]
MHS Truck & Bus Group România continuă parteneriatul de succes alături de Int. Transporte Popovici SRL. Importatorul MAN în România a livrat la sfârşitul lui 2016 și la începutul acestui an 101 unități MAN TGX pentru compania de transport din Sfântu Gheorghe.

Timp de două decenii, firma Int.Transporte Popovici SRL şi-a desfăşurat activitatea bazându-se pe calitatea produselor premium MAN. Compania operează în segmentul de transport internaţional din 1997 şi oferă o gamă variată de servicii de transport, de la cel pentru bunuri de larg consum până la cel specializat, precum transport frigorific sau de marfă vrac.

”De-a lungul activităţii noastre de 20 de ani am lucrat în mod constant cu MAN, partenerul şi furnizorul nostru pentru mijloace de transport. În 2016 am decis să achiziţionăm 101 autotractoare de la importatorul MAN din România – MHS Truck & Bus Group. În ceea ce priveşte soluţia de finanţare, ne-am bazat din nou pe serviciile MAN Finance, oferite de către Porsche Finance Group România. Suntem mulţumiţi nu numai de calitatea produselor, ci şi de serviciile lor, pe care de altfel ne bazăm dezvoltarea activităţii noastre de transport”, a declarat Sarolta Bara, Director General al Int.Transporte Popovici SRL.

Flota de 101 autotractoare achiziţionată de la MHS Truck & Bus Group este alcătuită din unităţi MAN TGX 18.480 4x2 BLS. Cabina XLX cu aer condiţionat special configurată pentru şoferii de transport pe distanţe lungi, motorul D26 cu un cuplu de 2.500 Nm, sistemele MAN de îmbunătăţire a costurilor EfficientCruise şi EfficientRoll, precum şi sistemele MAN de siguranţă (programul electronic de stabilitate ESP, asistenţa pentru frânarea de urgenţă EBA şi sistemul de asistenţă la părăsirea benzii de rulare LGS) reprezintă combinaţia optimă pentru o flotă de autotractoare economică şi eficientă.

Articolul complet în ediția din Iunie a revistei Cargo&Bus