Cargo‎ > ‎Articole Cargo‎ > ‎

LIVRARE: Cu Ford Trucks, fiecare kilometru este mai ieftin

postat 22 nov. 2017, 05:28 de Utilizator necunoscut   [ actualizat la 22 nov. 2017, 05:29 ]
La câteva luni de la intrarea pe piața din România, Ford Trucks a livrat o flotă de 16 autotractoare pentru compania Vlase Internațional. 
”Ford Trucks reprezintă angajamentul nostru față de creșterea profitabilității partenerilor din piața românească. Avem deja experința care ne dă siguranța alegerii celor mai potrivite soluții de business, iar camioanele Ford Trucks se constituie în cel mai potrivit sistem de optimizare a costurilor, care certifică creșterea profitabilității. Apreciem în mod deosebit colaboararea cu domnul Vlase. Suntem parteneri de mai bine de 20 de ani și împreună suntem convinși că participăm la creșterea calității serviciilor de transport pe piața românească”, a declarat Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks, unic importator și distribuitor al Ford Trucks în România.

După o perioadă de testare de 3 luni și 30 000 de kilometri parcurși, Vlase Internațional a decis să achiziționeze un număr de 16 autotractoare marca Ford Trucks, care vor fi utilizate pentru transport internațional cu cisternă.

Printre caracteristicile definitorii în luarea deciziei de achiziție s-a numărat experiența brandului și calitatea furnizorilor de componente Ford Trucks. ”Ford a trecut prin două războaie mondiale, iar furnizorii de ansamble și subansamble sunt renumiți, precum ZF pentru cutia de viteze sau Bosch, chiar dacă asamblarea se face, așa cum obișnuiesc și alți producători renumiți, în Turcia. Din punct de vedere tehnic și al exploatării, Ford Trucks este o mașină prietenoasă și ușor de lucrat cu ea”, a explicat Gheorghe Vlase, administratorul companiei de transport Vlase Internațional.

Cele 16 autotractoare sunt echipate cu motorul Ford Ecotorq de 13 litri, care dezvoltă 480 CP și un cuplu maxim de 2.500 Nm. Acest motor este renumit pentru performanțele dinamice deosebite, obșinute cu un consum incredibil de redus de combustibil. Cabina șasiului Ford Trucks este dotată în standard cu o multitudine de echipamente care asigură confortul șoferului și ușurința în utilizare: aer condiționat, senzor de ploaie, senzor de lumină, cruise control, radio CD.

Vehiculele Ford Trucks sunt livrate cu sistem GPS și un abonament inclus de Fleet Management pentru 24 luni asigurat de Viasat. Aceasta soluție profesională de monitorizare permite proprietarului să aibă la îndemână toate informaţiile tehnice şi operaţionale legate de vehicul (kilometraj, consum de carburant, poziţie, eficiența stilului de conducere) și funcționează perfect integrat în orice sistem ERP de companie sau ca furnizor independent de informații.

Un alt aspect important este că cele 16 vehicule Ford Trucks au fost achiziționate împreună cu contracte de service. ”Nu am teama de a rămâne în drum, pentru că Ford are și ateliere mobile. Am fost plăcut surprins de câte parteneriate are producătorul”, a explicat Gheorghe Vlase.

Rețeaua națională de service Ford Trucks asigură clienților intervenții în cel mai scurt timp atât în locațiile din țară (București, Constanța, Craiova, Timișoara, Arad, Deva și Brașov), cât și prin intermediul atelierelor mobile care se pot deplasa și pot derula intervenții pe teren, în cazul unui incident.

Articolul complet in editia din Decembrie a revistei Cargo&Bus