Cargo‎ > ‎Articole Cargo‎ > ‎

LOGISTICĂ: AIC va construi un depozit în Bucharest Industrial Park

postat 2 nov. 2016, 01:34 de Cargo Magazin   [ actualizat la 2 nov. 2016, 01:34 ]
AIC Industrial & Logistic Development a început dezvoltarea unui spaţiu de depozitare de clasă A, pe o suprafață de 21.000 mp în cadrul cooperării cu Vabeld Group, prin subsidiara din România – Varoed, ca investitor.

Spațiul este situat în Bucharest Industrial Park, un reper în domeniul centrelor industriale şi logistice din capitală și împrejurimi, aflat la km 13 pe autostrada Bucureşti – Piteşti. Centrul oferă o infrastructură completă, gata să găzduiască operaţiuni logistice şi industriale de ultimă generaţie.

Lucrările, începute la mijlocul lunii septembrie, vor fi finalizate până cel târziu la mijlocul lui martie 2017. Spațiul va avea ca destinație depozitarea și manipularea de mărfuri generale și ADR. Proiectul constă în două clădiri. Hala S1 este un depozit cu o suprafață totală de aproximativ 18.000 mp, cu o lungime de 227 m și lățime de 66,25 m, înălțime exterioară de 14 m și interioară de 11,5 m. Acesta va dispune de 22 de unități de andocare (rampe de încărcare-descărcare a mărfurilor din camioane). Cea de-a doua clădire din cadrul proiectului reprezintă primul depozit ”cross dock” construit în România (unitate construită special și specific pentru ...

Articolul complet în ediția de noiembrie a revistei Cargo&Bus