Cargo‎ > ‎Articole Cargo‎ > ‎

SERVICII: Grupul WebEye, 10 ani de activitate în România

postat 22 nov. 2017, 04:40 de Utilizator necunoscut   [ actualizat la 22 nov. 2017, 04:40 ]
Grupul WebEye Telematics Group din Ungaria a împlinit la finalul lunii octombrie 10 ani de activitate în România. În această perioadă, filiala locală a înregistrat o creștere a afacerii de la 200.000 la peste 3 milioane de euro, având în prezent un portofoliu consolidat de peste 900 de clienți, care dețin în total peste 11.000 de unități telematice active.

Compania locală, cu sediul la Oradea, mizează în continuare pe creșterea afacerilor, după ce anul acesta a reușit să câștige clienți importanți în România și să își diversifice oferta, în timp ce la nivel global, grupul s-a extins peste Ocean, deschizând un birou în SUA.

”Au fost ani intenși, care mărturisesc că nu știu când au trecut. Îmi amintesc că acum zece ani, când WebEye a ales România ca punct de plecare pentru extinderea internațională, clienții noștri nu prea reușeau să ne pronunțe numele. Astăzi trag speranță că lucrurile stau mai bine pentru că, iată, WebEye a reușit să își facă loc pe piața locală și să crească an de an. Mă bucură că afacerea din România este cea mai performantă din grup, după Ungaria, și am elemente care îmi dau motive să fiu optimist pentru cel puțin încă zece ani”, a declarat Levente Gall, Directorul General al WebEye România.

Compania care oferă soluții telematice transportatorilor a avut drept clienți, la început, firme precum Rozoti Spedition, Proges/Pankarpathia, Stokker Logistics. A urmat, spre sfârșitul anului 2008, semnarea contractului cu Edy Spedition, care la vremea aceea avea o flotă de 800 de camioane.

Articolul complet in editia din Decembrie a revistei Cargo&Bus