HOME‎ > ‎

Despre noi

CARGO MAGAZIN
Tradiţie şi continuitate
Sunt caracteristici care exprimă perfect parcursul de peste 20 de ani al celui mai vechi grup de presă de transporturi de pe piața românească. Dacă în 1996 Cargo Magazin a pornit la drum prin a edita revista Cargo & Bus, prima publicație specializată în transporturi din România, în prezent compania oferă o soluție completă de informare, care surprinde domeniul sub toate aspectele sale. Din 2018 însă, Revista Cargo & Bus aparține grupului AutoExpert Media. Cargo Magazin continuă prezentarea ultimelor știri din domeniul transporturilor de orice fel și nu numai, mai ales pe paginile de Social Media. Fiind în curs de reorganizare cu resurse limitate, vom încerca să promovăm în continuare interesele partenerilor vechi și noi care se încadrează pe aceste segmente.

VIA INTERNET
Fii informat în fiecare clipă
În secolul vitezei, informatia este cea mai puternică „armă", iar Internetul poate cea mai la îndemâna cale de propagare a ei. Cele mai importante știri ale zilei sunt publicate pe site-ul www.cargomagazin.com pe pagina de Social Media. Acolo de fapt este un link către magazinele noastre din Flipboard. Unul dintre magazine conține toate postările din Social Media. 
Arhiva conține articolele integrale publicate în Revista Cargo & Bus din trecut, precum și fiecare număr al revistei în format .pdf. O altă facilitate este un motor de căutare după cuvinte cheie, care utilizează o tehnologie comprehensivă, funcționând pe toate secțiunile site-ului. Rezultatele căutarii se afișează în ordinea importanței, cu evidențierea cuvintelor după care s-a căutat.

SOCIAL MEDIA
Fii la curent cu presa internationala 
Pe rețelele de socializare (LinkedIn, G+, Facebook, Flipboard, Twitter) promovăm știri din presa internațională, din domeniul transporturilor de orice fel (marfă și persoane) cu accent pe electrificare, energie regenerabilă, combustibili alternativi, tehnologii moderne, infrastructură, logistică și de asemenea conceptele „smart cities" și „urban planning", „self driving car" cu scop de popularizare.
Este doar o simplă continuare a ceea ce începusem in 2010, când timp de 2 ani am avut o rubrică lunară în paginile revistei despre tehnologia electrică și hibridă pentru automobile și tehnologia Li-ion. Din cauza timpului prea scurt pe care-l avem la dispoziție și a avalanșei de știri zilnice, preferăm să distribuim știrile așa cum vin ele fără să le mai traducem, chiar daca în acest fel văduvim o parte dintre pasionati. Sperăm că cititorii noștri să înțeleagă motivele acestei abordări mai neobișnuite. Nu în ultimul rând suntem preocupați de schimbările climatice și de măsurile de protecție a mediului.