HOME‎ > ‎

Despre noi

CARGO MAGAZIN
Tradiţie şi continuitate
Sunt caracteristici care exprimă perfect parcursul de peste 20 de ani al celui mai vechi grup de presă de transporturi de pe piața românească. In 1996 Cargo Magazin a pornit la drum prin a edita revista Cargo & Bus, prima publicație specializată în transporturi din România. Acest capitol s-a inchis. Acum suntem din nou la inceput de drum. Continuitatea consta in prezentarea ultimelor știri din domeniul transporturilor de orice fel și nu numai, deocamdata pe paginile de Social Media. Am extins zona de interes odata cu avantul tehnologic inregistrat in ultimii 10 ani.
Electrificarea este in plin proces de maturizare generand noi modele de afaceri si tipuri noi de industrii cu care incercam sa tinem pasul. Traditia ne impune sa reflectam toate aceste tendinte in domeniul transporturilor de orice fel si nu numai. In timp pe baza reactiei de la cititori si cu resurse necesare vom ajunge sa va oferim o publicatie de tip magazin, spargand tiparele unei prese de nisa. Deocamdata ne mentinem prezenta numai online. 

VIA INTERNET
Fii informat în fiecare clipă
În secolul vitezei, informatia este cea mai puternică „armă", iar Internetul poate cea mai la îndemâna cale de propagare a ei. Cele mai importante știri ale zilei sunt publicate pe paginile de Social Media, exemplu fiind Flipboard. Unul dintre magazine conține toate postările din Social Media (LinkedIn, G+, Facebook)
O altă facilitate este un motor de căutare după cuvinte cheie, care utilizează o tehnologie comprehensivă, funcționând pe toate secțiunile site-ului. Rezultatele căutarii se afișează în ordinea importanței, cu evidențierea cuvintelor după care s-a căutat.

SOCIAL MEDIA
Fii la curent cu presa internationala 
Pe rețelele de socializare (LinkedIn, G+, Facebook, Flipboard, Twitter) promovăm știri din presa internațională, din domeniul transporturilor de orice fel (marfă și persoane) cu accent pe electrificare, energie regenerabilă, combustibili alternativi, tehnologii moderne, infrastructură, logistică și de asemenea conceptele „smart cities" și „urban planning", „self driving car" cu scop de popularizare.
Este doar o simplă continuare a ceea ce începusem in 2010, când timp de 2 ani am avut o rubrică lunară în paginile revistei despre tehnologia electrică și hibridă pentru automobile și tehnologia Li-ion. Din cauza timpului prea scurt pe care-l avem la dispoziție și a avalanșei de știri zilnice, preferăm să distribuim știrile așa cum vin ele fără să le mai traducem, chiar daca în acest fel văduvim o parte dintre pasionati. Sperăm că cititorii noștri să înțeleagă motivele acestei abordări mai neobișnuite. Nu în ultimul rând suntem preocupați de schimbările climatice și de măsurile de protecție a mediului. Incercam sa va oferim zilnic un colaj de stiri din presa internationala din mai multe domenii de interes pentru a atrage cat mai multi cititori. Speram sa va oferim o lectura captivanta.

OFERTE DE COLABORARE
Subiecte de interes
Subiectele de interes pe care incercam sa le promovam pe platforma noastra sunt descrise mai sus la paragraful Social Media. Incercam sa publicam materiale de calitate din domeniile de mai sus dar si cele de interes general. Este nevoie de materiale scrise de oameni pasionati si cu pregatire tehnica in domeniile noastre de interes.
Va punem la dispozitie spatiu publicitar pentru afisare de bannere publicitare. Comunicatele de presa vor avea si ele parte de atentia noastra.
Ramanem fideli vechilor colaboratori punandu-le la dispozitie spatiul publicitar si spatiul pentru comunicate de presa.