HOME‎ > ‎

Despre noi

CARGO MAGAZIN
Tradiţie şi continuitate

Sunt caracteristici care exprima perfect parcursul de peste 20 de ani al celui mai vechi grup de presa de transporturi de pe piata româneasca. Daca în 1996 Cargo Magazin a pornit la drum prin a edita revista Cargo, prima publicatie specializata în transporturi din România, în prezent compania ofera o solutie completa de informare, care surprinde domeniul sub toate aspectele sale. Revista Cargo & Bus apare lunar, într-un tiraj de 10.000 de exemplare (policromie; format 210 x 290 mm). Informatiile sunt destinate în special persoanelor cu functii de decizie în cadrul firmelor de transport, managerilor de transport din cadrul societatilor de productie, logisticienilor, precum si companiilor de constructii. Publicatiile Cargo Magazin au în prezent peste 4.700 de abonati, 64% din numarul de abonati fiind companii de transport si case de expeditie.

CARGO & BUS
Revista celor pasionati de transporturi
Am încercat în toti cei peste 20 de ani de aparitie pe piata sa fim aproape de transportatori, sa construim o punte de comunicare între ei si autoritati. Chiar daca roata se învârte la fel ca în urma cu peste un deceniu, multe lucruri s-au schimbat. Si noi ne-am schimbat, pastrând, însa, esenta. Cargo & Bus a devenit o veritabila revista de afaceri specializata în transporturi, constructii si, mai nou, în logistica. Cunoasterea pietei, a procesului de globalizare si implicit a oportunitatilor si amenintarilor sunt elemente de baza pentru orice manager de transport. Încercam, astfel, sa fim cu un pas în fata, sa oferim informatii care pot face diferenta între o afacere de succes si una care merge din inertie. Prezentarea modificarilor legislative înca înainte de a fi operate, precum si a modului în care sunt puse în practica, reprezinta unul dintre obiectivele de baza ale echipei Cargo & Bus.

BUS
Descopera secretele transportului de persoane

Transportul rutier de persoane evolueaza sub toate aspectele sale: tot mai multi calatori, mijloace de transport mai multe si mai moderne, operatori de transport mai puternici... Sectiunea Bus a devenit o parte importanta a revistei, urmarind luna de luna evolutia unui sector aflat într-o continua schimbare. Nu au lipsit anchetele, care au scos la iveala numeroase probleme, comentariile pe marginea legilor ce au încercat sa lamureasca neclaritatile, autobuzele si autocarele au avut parte de prezentari si drive-teste.

VIA INTERNET
Fii informat în fiecare clipa
În secolul vitezei, informatia este cea mai puternica "arma", iar Internetul poate cea mai la îndemâna cale de propagare a ei. Cele mai importante stiri ale zilei sunt publicate pe site-ul www.cargomagazin.com. Tot aici puteti consulta sumarele numarului curent al revistei Cargo & Bus, completate de scurte prezentari ale articolelor publicate. Numarul curent al revistei este prezent întotdeauna pe prima pagina. În arhiva, însa, sunt disponibile articole integrale. De mentionat ca fiecare numar al revistei este arhivat la o luna dupa aparitia pe piata. O alta facilitate este un motor de cautare dupa cuvinte cheie, care utilizeaza o tehnologie comprehensiva, functionând pe toate sectiunile site-ului. Rezultatele cautarii se afiseaza în ordinea importantei, cu evidentierea cuvintelor dupa care s-a cautat.

SOCIAL MEDIA
Fii la curent cu presa internationala

Pe retelele de socializare (LinkedIn, G+, Facebook) promovam stiri din presa internationala, din domeniul transporturilor de orice fel (marfa si persoane), energie regenerabila, combustibili alternativi, tehnologii moderne, infrastructura, logistica si de asemenea conceptele "smart cities" si ``urban planning``, "self driving car" cu scop de popularizare.
Este doar o simpla continuare a ceea ce incepusem in 2010, cand timp de 2 ani am avut o rubrica lunara in paginile revistei despre tehnologia electrica si hibrida pentru automobile si tehnologia Li-ion.
Din cauza timpului prea scurt pe care-l avem la dispozitie si avalansei de stiri zilnice, preferam sa distribuim stirile asa cum vin ele fara sa le mai traducem, chiar daca in acest fel vaduvim o parte dintre pasionati.
Speram ca cititorii nostri sa inteleaga motivele acestei abordari mai neobisnuite.