Press Release‎ > ‎

Romanian Food & Agribusiness Conference a ajuns la a 7-a ediție!

postat 11 nov. 2019, 23:40 de Utilizator necunoscut   [ actualizat la 11 nov. 2019, 23:48 ]
  

  Pe 15 noiembrie 2019, BusinessMark vă invită la cea de-a VII-a ediție a „Romanian Food & Agribusiness Conference”, eveniment ce va avea loc la JW Marriott Hotel București.

Agricultura are o pondere importantă din PIB-ul României, chiar dacă, pe fondul transformării economiei românești, ponderea în economie s-a diminuat în ultimele decenii. Cu toate acestea, agricultura din țara noastră este afectată de: fragmentarea exploatațiilor agricole, rentabilitatea încă redusă, nivelul scăzut al capitalizării, lipsa sistemelor de irigații.

Mai mult, capitalul uman și lipsa pregătirii profesionale a forței de muncă din agricultură reprezintă și ele o provocare. În acest context, la „Romanian Food & Agribusiness Conference” ne propunem să discutăm despre oportunități, perspective și soluții pentru creșterea businessurilor din acest sector, alături de cei mai importanți jucători din domeniu.

Alături de noi vor fi:

*      Sorin Minea, Președinte ANGST, Președinte Romalimenta;

*      Florin Capățână, Quality Director, Auchan Retail România;

*      Dorin Cojocaru, Presedinte, APRIL - Asociația Patronală Română din Industria Laptelui;

*      Laurențiu Gioroc, Milk Collection & Planning Manager, FrieslandCampina;

*      Ramona Ivan, Director, Direcția Relații Externe și Finanțări Structurale, CEC Bank;

*      Marius Bicu, Owner, Unilact Transilvania;

*      Alina Donici, Managing Partner, Artesana.

Ei vor aborda subiecte de real interes pentru profesioniștii din domeniu:

*      FINANȚARE. Subvenții în agricultură. Sursele, formele și condițiile de finanțare pentru domeniul agricol. Soluțiile băncilor și ale societăților de leasing pentru dezvoltarea business-urilor  din sectorul agricol;

*      AGRICULTURA ÎN FAȚA SCHIMBĂRILOR CLIMATICE. Protejarea investițiilor și riscurile la care sunt supuse afacerile agricole. Soluții pentru asigurarea culturilor agricole și a animalelor;

*      ZOOTEHNIA ROMÂNEASCĂ. Situația actuală și perspectivele de viitor, provocările cu care se confruntă crescătorii, soluții de creștere și a productivității si implicit a exporturilor.

*      FISCALITATE & LEGISLATAȚIE. Aspecte fiscale și legislative în agribusiness & food. Noutăți pentru anul fiscal 2020.

*      RETAIL. Încurajarea producătorilor români locali și facilitarea accesului  acestora la marile lanțuri de retail

*      LOGISTICĂ & SUPPLY CHAIN. Soluții și servicii logistice eficiente: depozitare, picking, transport, livrare.

Consultați aici agenda evenimentului „Romanian Food & Agribusiness Conference.”

 

Eveniment organizat de BusinessMark.

Eveniment susținut de: CEC Bank

Radio oficial al evenimentului:  Europa FM

Cu susținerea: BCCBR - Billateral Chamber of Cmmerce Bulgaria-România, Camera de Comerț și Industrie România – Israel, BRCC - British Romanian Chamber of Commerce

BusinessMark sprijină: Plantăm Fapte Bune în România, The Social Incubator

Parterneri media: Administratie.ro, Global Manager, Antreprenor în România, BirouInfo.ro, DepozitInfo.ro, Business24, Ziare.com, Cargo Magazin, Clujul de Buzunar, Curierul Național, DeBizz, Financial Market, Financiarul, InfoOradea, InTurda.ro, Jurnalul de Afaceri, MATEK, MoneyBuzz, Monitorul de Făgăraș, Portal Management, PRbox, RBE Connect, PRWave, Social Media România, SpatiulConstruit.ro, Transilvania Business, Tranzit, CotidianulAgricol.ro, Agro Azi, Agrostandard, BusinessAgricol.ro, EnergyNomics, Gazeta de Agricultură, Marketing Lumea Satului, Piata Trade Services, Stiri Agricole, Revista Fermierului, LivePR.

***

 
  Mark your B2B opportunity,
alături de BusinessMark, companie ce oferă servicii integrate B2B. Principala linie de activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business „concept propriu” prin care ne propunem să oferim mediului de afaceri românesc un spaţiu profesionist de discuţii şi networking. Combinând  metode de comunicare şi business matchmaking, oferim partenerilor noștri modele de dezvoltare complexe, conectându-i în mod direct cu mediul de afaceri şi creând oportunităţi de parteneriat strategic.
Comments